A Pick Rt. rendkívüli közgyűlésén a tervek szerint sor kerül új igazgatósági tag, illetve könyvvizsgáló választására, a könyvvizsgáló, valamint az it- és az fb-tagok díjazásának megállapítására. A tervek között szerepel még a 3,268 milliárd forintos alaptőke 260,861 millió forintos leszállítása is. Ennek oka a cég tulajdonában álló, és a törvényi határidő alatt nem értékesített 260 861 darab, egyenként ezer forint névértékű törzsrészvény bevonása, amelynek végrehajtása részvénycsere útján történik - áll a vállalat közleményében.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!