Júliusban kifizethetik az Édászokat?

Hétfőn jár le az E.ON 73,561 eurós (tegnapi árfolyamon 17 720 forintos) nyilvános vételi ajánlata az Édász-részvényekre, a részvény keddi ezer forintos áresését az magyarázza, hogy a tőzsdén azóta vett papírokat már nem lehet felajánlani. Lapunk információja szerint a Magyar Energiahivatal (MEH) már engedélyezte a tranzakciót, a másik feltétel, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélye optimális esetben július közepére várható. Részletek a csütörtöki NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. június 12. szerda, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

GVH
HOZZÁSZÓLÁSOK