Júniusban a Richteré lehet a Polfa

Még júniusban végbemehet a lengyel Polfa Grodzisk Mazowiecki gyógyszergyár eladása a magyar Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Rt.-nek - mondta hétfői tájékoztatóján a lengyel kincstárügyi miniszter, akit az MTI idézett. Wieslaw Kaczmarek 'jó üzletnek' minősítette a tranzakciót. A Richter értesülések szerint 200 millió zlotyt (50 millió dollárt) fizet a Polfa többségi részesedéséért; az összeg a vételár mellett a jövőbeni befektetéseket is tartalmazza.
NAPI, 2002. június 10. hétfő, 15:25

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK