A hetilap szerint a Britton-székházban bérelt lakásán Kulcsár többször fogadta a bankba nem vihető személyeket - írja az index.hu a Figyelő nyomán. A másik gyakori látogató az a vállalkozónő lehet, akit a sajtóban Kovács László barátnőjeként emlegettek. A Kulcsár-féle naptár szerint a titkos találkákon többször részt vett Kodela László is, aki akkor még a MEH humánpolitikai helyettes államtitkára volt, tavasztól pedig a Magyar Hivatalos Közlönykiadó Kft. vezérigazgatója. Az ügyfelek között sok a K-betűs: így szerepel a naptárban Karl Imre, volt MSZP-és országgyűlési képviselő és Kónya Imre MDNP-alelnök neve is. Ő korábban károsultnak vallotta magát. Rejtő E. Tibor kalendáriuma is beszédes: találkozott Kiss Péter kancelláriaminiszterrel, de Rogán Antallal, Schmitt Pállal, és Herényi Károllyal is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!