A negatív tartományban megmártózás után zárásra felhúzták a mutatót, amely így végül 0,4 százalékkal 18 582 ponton búcsúzott.

A vezető papírok közül ismét erős oldalát mutatta a Mol, amely az emelkedő olajárral párhuzamosan fél százalékkal 18 800 forintra javított, igaz, maximumát száz forinttal feljebb állította be a jegyzés.

Az OTP 0,3 százalékkal feljebb kerülve 3700 forinton végzett, míg a Telekom 0,35 százalékkal 567 forintra javított.

A blue chipek közül egyedül a Richter búcsúzott mínuszban, a gyógyszerpapírokra 15 forinttal előző záróértékük alatt, 37 335 forinton születtek az utolsó kötések. Szektortársa, az Egis viszont 0,4 százalékkal 15 525 forintra javított.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!