Nyúl Sándor után újabb jól ismert név csatlakozik a CyBERG Corp. Nyrt. szakmai csapatához - közölte a cég a tőzsde honlapján. A társaság menedzsmentje megállapodott Christopher Mattheisennel, hogy igazgatótanács tagjaként segíti a CYBERG további fejlődését, nemzetközi terjeszkedését.

Az ismert amerikai szakember 2019 óta a Microsoft Magyarország ügyvezetője, előtte 19 évet töltött a Magyar Telekomnál, 12 évet vezérigazgatói pozícióban. A hivatalos előterjesztésre és jóváhagyásra a tervek szerint a társaság következő közgyűlésén kerül sor. Az igazgatótanácshoz való csatlakozás mellett Christopher Mattheisen egy kisebbségi részvénycsomag megvásárlásával befektetőként is megjelenik a társaságban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!