Egyelőre veszett csönd honol a forintpiacon, mindenki a délután kettőkor esedékes, nagy valószínűséggel 50 bázispontos MNB kamatvágásra vár, azt követően viszont jöhet tovább erősödés is - tájékoztatta a Napit Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője, aki a 266,50-269,50-es sávba várja ma az euró-forint kurzust. A hétfői erősödésben szerepet játszott a dollár további gyengülése, amely már 1,4975-nél jár az euró ellenében, minek következtében egy dollárért 178,90 forintot kértek a bankközin. A svájci frank viszont erősödött az euróval szemben, ami megmutatkozik a svájci deviza 177,30-as forintárfolyamán is.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!