Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A hétfői nyitás után 17 887 ponton állt a BUX index, ez 0,15 százalékkal volt magasabb a múlt pénteki záróértéknél. A forgalom a nap elején kifejezetten alacsony volt, meg sem közelítette az egymilliárd forintot. Egyelőre csak a Mol és az OTP tudnak 100 millió forint feletti üzletkötést felmutatni.

A vezető részvények számára felemás hangulatban indult a hét, az OTP például 0,2 százalékkal 4570 forintig erősödött a nyitás után, míg a Mol 15 685 forintos árfolyama 0,1 százalékkal elmaradt a péntekitől. Eközben a Magyar Telekom egy forinttal 413 forintig kapaszkodott fel.

A gyógyszergyártók közül egyelőre a Richter a befektetők kedvence, hiszen a cég részvényei 0,6 százalékkal 33 700 forintig drágultak, míg a szektortárs Egis papírjaira egyelőre egyetlen kötés sem történt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!