Kapaszkodna ki a gödörből a BUX

Kissé a tegnapi zárás szintje alatt ingadozott délben a BUX.
NAPI Online, 2006. augusztus 15. kedd, 13:04
Fotó:

Ma ugyanazt teszi a BUX a tegnapi zárószint alatt, mint amit hétfőn a vasárnapi felett tett: egyszázalékos változáson belül ingadozik. A tőzsdeindex 0,12 százalékos mínuszban, 21 365 ponton állt 12 óra előtt. A Mol 1,6, az MTelekom 1,16 százalékos negatívumot hozott össze, míg az OTP 1,95 százalékos pluszt. A Richtert éppen azon az áron adták-vették, mint a tegnapi zárásban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK