Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az emelkedés az úr a BUdapesti Értéktőzsdén a délelőtt folyamán, a BUX index fél tizenegy után néhány perccel másfél százalékkal áll magasabban tegnapi záróértékénél,  16 851 ponton. A legnagyobbat eddig a tegnap agyonütöt Magyar Telekom volt képes emelkedni, a távközlsi papír 428 forintos árfolyama 2,6 százalékkal magasabb a tgnap délutáninál. Az OTP 1,1 százalékkal, 3560 foritig drágult, a Mol 1,5 százalékkal kerül többe, 16 220 forint. A Richterért 400 forinttal adnak többet, 36 900 forintot, az Egisért 200 forinttal, 14 200 forinton születtek ár az utolsó kötések.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!