Az euró forint árfolyama a délelőtti 300 forint körüli szintekről 302,68-ig szaladt azután a Világgazdaság Online értesülésének megjelenését követően. Kettő óra után az euró árfolyama kis korrekció után 302,06 forintnál mozgott. A dollár 234 forint körüli szintről ugrott 236 fölé, és kettő óra körül a keddi késő délutáni szinthez, 235,49 forinthoz tért vissza, míg a svájci frank a délelőtti 246,80 forint körüli szintről 248,80-ig gyengült, ahonnan az alpesi deviza is a kedd késő délutáni 248,20 közeli szinthez tért vissza.

A Világgazdaság Online úgy értesült, hogy csütörtökön rendkívüli ülést tart a jegybank monetáris tanácsa, amelyen a tervezett gazdaságösztönző lépésekről lesz szó. Az ülés után sajtótájékoztatón ismertetik a tervezett lépéseket. A jegybank vezetői a lap tudomása szerint jövő hétfőn egyeztetnek nyolc, Magyarországon működő nagybank vezetőivel is.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!