Keddtől a parketten az RFV kötvények

A Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatójának döntése értelmében október 5-én vezetik be az RFV által kibocsátott RFV 2014/A kötvények első sorozatát a tőzsdére - áll a BÉT határozatában.
Józsa Bernát, 2010. október 4. hétfő, 16:10
Fotó:


Ezzel keddtől már indulhat a 20 000 darab, egyenként 100 000 forint névértékű értékpapír másodpiaci kereskedelme. A 3 év 4 hónap futamidejű kötvények évi fix 10,44 százalék kamatot fizetnek minden év február 12-én.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK