Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A Wal-Mart Stores kiskereskedelmi lánc csalódást keltő eredménye, illetve a Ford hiteleire adott rosszabb Moody’s-osztályzat annak ellenére elkedvetlenítette a tengerentúli befektetőket, hogy az USA kiskereskedelmi forgalma igencsak nekilódult áprilisban. Ez ugyanis erősítette a félelmeket, melyek szerint a Fed kamatot emelhet az infláció fékezése végett. A 30 százalékos eredménynövekedésről beszámoló Disney részvényei drágultak, de a gyorsjelentést megelőző optimizmusnak köszönhetően felfelé törtek a Dell-papírok is. A 3M a vesztesek táborát erősítette, a cég 1,35 milliárd dollárért megvásárolja a különféle szűrőket gyártó, Cuno nevű társaságot. Ez utóbbi részvényei közel 30 százalékos száguldást produkáltak. Az amerikai makroadat hat hónapja nem látott szintre emelte a dollár euróval szembeni jegyzését: az európai deviza az 1,27-es szint alatt is járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!