Kedvező eredményt várnak a Richtertől

Derűlátók az elemzők a Richter jövő hét közepére várható harmadik negyedéves gyorsjelentésével kapcsolatban.
NAPI Online, 2007. november 9. péntek, 08:54
Fotó:

A hazai eladások becslések szerint 23 százalékkal eshettek vissza, míg az export 20 százalékkal bővülhetett. Az orosz kivitel 20-23, a FÁK-beli másfélszeresére gyarapodhatott, az amerikai forgalom csökkenhetett valamelyest, de éves szinten 10 százalékkal is gyarapodhat a tavalyihoz képest, az EU-ban pedig 9 százalékkal nőhetett a negyedévben az értékesítés. A Concorde 10,2 milliárd forintos konszolidált nettó bevételre számít a negyedévre, így az éves profit részvényenként 2000, jövőre 2431 forint körül alakulhat. A Cashline és az Unicredit egyaránt 42 ezer forintos 12 havi célárat állapított meg a papírra, ez a mostani árfolyamnál 15 százalékkal magasabb - írja a Napi Gazdaság.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK