Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A befektetők kedvét szegte, hogy ismét fellángolt az amerikai-kínai feszültség kereskedelmi ügyekben, ugyanakkor az idei évre várt kamatemelések számát csökkentheti az a napközben ismertetett adat, amely szerint a vártnál jóval kevésbé nőtt, hat hónapja legkisebb ütemben bővült a foglalkoztatottak száma az Egyesült Államokban márciusban - írta az MTI.

New Yorkban a DJIA-30 index 0,94 százalék, az S&P-500 index 0,83 százalék, a Nasdaq Composite index pedig 0,90 százalék mínuszt jelzett a kereskedés kezdetén.

Tőzsdenyitáskor a Brent nyersolaj ára 68,45 dollár volt hordónként, 0,12 százalékkal magasabb a csütörtöki záróárnál. A WTI jegyzése 0,01 százalékkal 63,55 dollárra emelkedett.

Az eurót 1,2272 dolláron jegyezték a csütörtök esti 1,2225 dollár után.

Az arany ára 9,90 dollárral, 0,75 százalékkal 1338,40 dollárra emelkedett unciánként.

A kép forrása: Pixabay.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!