Keresőben a Google

A nyitás után több mint két órával már vaskos - 1 százalék körüli - pluszban jártak az amerikai indexek, ami jelentős részben a a Google-nek köszönhető. A világ legnépszerűbb internetes keresőjét jegyző társaság célárának megemelése - Credit Suisse First Boston 275 dollárról 350 dollárra növelte a célárfolyamot - ugyanis sok vevőt csalt a parkettekre.
Csernátony Csaba, 2005. június 1. szerda, 18:28
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK