Kereste az irányt Európa

Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók pénteken.
Szepesi Anita, 2017. március 31. péntek, 18:15
Fotó: Napi.hu

A londoni FTSE100 index 0,64 százalékos mínusszal, a frankfurti DAX-30 0,42 százalékos emelkedéssel, a párizsi CAC-40 mutató 0,51 százalékos plusszal fejezte be a napot.

Az európai tőzsdezáráskor az északi-tengeri Brent olajfajta hordónkénti ára 1 cent csökkenéssel 53,12 dolláron állt.

Ugyanekkor a New York-i tőzsdén a 30 vezető iparvállalat DJIA indexe 0,12 százalék mínuszban, a részvények szélesebb körét felölelő S&P500 index 0,02 százalék pluszban állt, miközben a technológiai papírok Nasdaq Composite mutatója 0,11 százalék emelkedést jelzett - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK