Az ING devizakereskedője elmondta, hogy az egész régióra erősödés volt jellemző, javult a lengyel zloty és a török líra is. Minthogy fontos makroadatok nem lesznek a héten, a hétvégét pedig nagyobb rendbontás nélkül megúsztuk, így nem várható nagy mozgás: az euró árfolyama jó eséllyel 250 és 252,50 forint között mozog majd a következő napokban is. A dollárt 176,20 forinton jegyezték, míg reggel 177 forint fölött is járt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!