Készül a devizakötvény-kibocsátásra a kormány

Az ÁKK kötvénypiaci befektetői találkozók szervezésére kért fel pénzintézeteket.
MTI-Eco, 2013. január 14. hétfő, 18:37
Fotó: Napi.hu

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. felkérte a BNP Paribas, a Citigroup, a Deutsche Bank és a Goldman Sachs pénzintézeteket kötvénypiaci befektetői találkozók megszervezésére Európában és az Egyesült Államokban a következő néhány hétben - közölte az adósságkezelő. Az elmúlt év decemberében közzétett 2013. évi finanszírozási terv 4-4,5 milliárd euró összegű nemzetközi tőkepiaci kibocsátással számol, amelynek megvalósítása az éves kibocsátási terv szerves részét képezi. A tőkepiaci kibocsátások időzítését és devizanemét a piaci helyzet alapján határozza meg az ÁKK Zrt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

bogar511, 2013.01.14 22:23

@Attila99: vele szemben viszont maga született idióta!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Attila99, 2013.01.14 21:29

Orbán már megint kezd kifutni az időből. Megint elcseszik az időt, miközben már tavaly novemberbe-decemberbe meg kellett volna lépni egy ilyen kibocsátást, mert akkor még jó volt a hangulat. Még szarakodik néhány hetet és pont bele fogunk szaladni az USA költségvetési problémáiba. Egy épeszű stratéga már rég meglépte volna ezt a kibocsátást, de orbán se nem stratéga, se nem épeszű.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html