Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) hétfőn reggel közölte, hogy felfüggesztette a Kartonpack Dobozipari Nyrt., az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. és a Set Group Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mert a tőkepiacról szóló törvény által előírt határidőig, április 30-ig nem tették közzé a tavalyi pénzügyi évről készített éves jelentésüket.

A hétfői tájékoztatás szerint a jegybank a Kartonpack Dobozipari Nyrt.-t és az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt.-t 4 millió forint, a Set Group Nyrt.-t 5,5 millió forint felügyeleti bírság megfizetésére kötelezte.

A Set Group Nyrt. hétfőn délután, a Kartonpack Dobozipari Nyrt. pedig kedden közzétette éves jelentését a BÉT honlapján.

Csütörtökön este megjelent az Őrmester Vagyonvédelmi Nyrt. 2017-es éves beszámolója is a BÉT honlapján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!