Két éve nem történt ilyen az euróval

Pénteken hajnalban 1 euróért 1,1659 dollárt adtak, utoljára 2015 augusztusában volt ilyen erős az euró a dollárhoz képest - írta a Reutersre hivatkozva a 444.hu.
Szepesi Anita, 2017. július 21. péntek, 07:53
Fotó: Reuters

Az árfolyam alakulásában annak lehetett szerepe, hogy Mario Draghi , az Európai Központi Bank (ECB) elnöke arról beszélt, hogy nincs itt az idő a szigorításra, és a kötvényvásárlási program fennmaradásának sincs még pontos határideje - olvasható a portálon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK