Újabb szakasza zárult le ma a Humet részvény-összevonási akciójának, mivel a bátor spekulánsoknak most volt utoljára lehetőségük, hogy a fél év múlva esedékes 36 forint reményében ennél jóval olcsóbban hozzájussanak a társaság papírjaihoz. A kereskedés holnaptól leáll, mivel a Humet jelenlegi 15 forint/darab névértékű, névre szóló és azonos tagsági jogokat megtestesítő törzsrészvényei helyett 150 forint/darab névértékű törzsrészvényeket bocsátanak ki. Az új részvények 2002. október 01-jén kerülnek tőzsdei forgalomba.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!