Két nap alatt közel 1,5 milliárd forintnyi OTP-kötvényt vett Csányi

Csütörtökön újabb OTP-részvényekre váltható Opus-kötvények vásárlását jelentette be Csányi Sándor, az OTP Bank Nyrt. elnök-vezérigazgatója
Beke Károly, 2013. április 25. csütörtök, 11:21
Fotó: Napi.hu

Az újabb 700 millió forintos vásárlással rövid idő alatt majdnem 1,4 milliárdnyi kötvény került a cégvezérhez. Ezúttal nettó 58,11 százalékos árfolyamon vett 4000 darab ezer euró névértékű papírt Csányi. Korábban az elnök felesége, valamint két igazgatósági tag - Erdei Tamás és Gresa István - is jelentősebb tételt vettek a kötvényekből.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK