Adatdömping hiányában gyenge forgalom mellett oldalazós napra számít kedden Karsai Péter, a Commerzbank üzletkötője, aki szerint - ha visszafogottan is, de - mindkét irányba elmozdulhat a 264,50-266-os sávon belül maradva az euró/forint kurzus a nap folyamán.

Ami egyelőre látszik, hogy a hétfői felemás görög államkötvény-kibocsátás ellenére az euró mintha 1,35 fölött stabilizálódna és jelenleg úgy tűnik magára talált a közös európai deviza.

Ennek világánál egy dollárért 196,20, míg egy svájci frankért 185 forintot kértek a bankközi devizapiacon.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!