Ketten búcsúznak a BÉT felsőházától

Május másodikától búcsúzik a Budapesti Értéktőzsde A kategóriájától az Est Media és a Synergon, a társaságok papírjai a B kategóriában folytathatják pályafutásukat – derül ki a BÉT határozatából.
Józsa Bernát, 2012. március 30. péntek, 13:34
Fotó: Napi.hu

Az átsorolásra azért került sor, mert a két részvény két egymást követő vizsgálati időszakban sem felelt meg a szabályzatban meghatározott feltételeknek. A legutóbbi felülvizsgálatot a 2011. szeptember 1-jétől 2012. február 29-ig terjedő időszak forgalmi és átlagos kapitalizáció adatai alapján végezte a BÉT.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK