Kevesebb megrendelés a tengerentúlon

Augusztus hónapban a várt 4,0 százalékkal szemben 4,9 százalékkal estek vissza a tartós fogyasztási javak iránti megrendelések az Egyesült Államokban.
NAPI Online, 2007. szeptember 26. szerda, 14:41
Fotó:

Az előző havi adatot 5,9 százalékról 6,1 százalékos növekedésre módosították. A tőzsdéket optimista hangulatban találta meg az adat, megjelenése után sem változott a helyzet, a Dow határidő 62 pontos pluszban várta a kereskedés indulását, miközben Európában az FTSE-100 1,0 a DAX 0,4 százalékos nyereséget mutatott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK