Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
Az orosházi gépipari társaság 14,3 milliárd forintos árbevételt ért el, ami 563 millió forintos, 4,1 százalékos javulásnak felel meg a bázisidőszakhoz képest - derül ki a cég ma közzétett gyorsjelentéséből. A növekedéshez az alkatrész és precíziós üzletág 140, az általános gépgyártó divízió pedig 423 millió forinttal járult hozzá. Az árbevétel-bővülés ellenére a Linamar nyeresége csökkent: a féléves üzemi eredmény 40,8 százalékkal 911 millió forintra apadt. Bár mindkét üzletág nyereséget termelt, a múlt év azonos időszakához képest több mint 20 százalékkal esett vissza a bruttó profit, a féléves mérleg szerinti eredmény pedig 41 százalékkal 648 millió forintra mérséklődött.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!