Keveset moccant a forint

Alig változott - enyhén gyengült - a forint árfolyama az euróhoz és a dollárhoz képest.
Napi.hu, 2015. október 27. kedd, 12:36
Fotó: Napi.hu

Az eurót kedden délután negyed egykor 311,9 forinton jegyezték, amely 50 fillérrel erősebb az előző nap esti árfolyamnál. A dollár nagyjából 30 fillérrel emelkedett, ebédidőben az amerikai fizetőeszközt 282,1 forinton jegyezték.

A svájci frank gyengült a délelőtt folyamán: árfolyama 286,5 forintra csúszott le a tegnap esti 289,4 forintos szintről. A brit fontot 432,6 forinton jegyezték napközben.

Az euró árfolyama a dollárral szemben 1,1053-ra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK