Délután egy óra előtt a mutató 17375 pont körül mozgott, ami 0,3 százalékos erősödés a tegnapi záráshoz képest. A legnagyobb forgalmú papírok ellentétesen mozognak: a Mol 1,8 százalékos pluszban, míg az OTP 0,6 százalékos mínuszban volt az említett időpontban, ami 16 775, illetve 6474 forintos aktuális árfolyamot jelentett. A Richter háromnegyed százalékkal erősödött reggel óta, kurzusa így 25 400 forinton állt, a Matáv pedig 0,3 százalékkal 887 forintra csökkent. Az Egis és a BorsodChem is a vesztesek között van, előbbi 1,5, utóbbi pedig 0,4 százalékos veszített értékéből.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!