Kezdenek kijózanodni a piacok

Amerika visszakanyarodott a nagyobb esésből, de Ázsiában röpködtek a mínuszok. Pesten is véget érhet az optimizmus.
NAPI, 2009. augusztus 17. hétfő, 08:55

Közel féléves optimizmus után kezdenek kijózanodni a piacok, kezdenek rájönni a szereplők, hogy nem fény van az alagút végén, hanem egy mélyebb alagút - fogalmazott Káplár Norbert a Raiffeisen üzletkötője.
Nálunk a Mol maradt, amely még nem jelentett, de ettől a jelentéstől sem várható sok jó, vagyis a piaccal együtt mozoghat az olajpapír is.
A Richternek nem skerült új csúcsot csinálni a legutóbbi emelkedés során és valószínűleg már egyik részvény sem tud kimenni új csúcsra, ezeket már láthattuk az elmúlt napokban.
Az OTP is kifutotta magát, a gyorsjelentésre már csak erőlködött, minden bizonnyal a 4900 forintos szinttel elérte a lokális maximumot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK