A magyar igazságszolgáltatást az osztrák államügyészség képviseli. Ha úgy ítélik meg, hogy Kulcsár Attila kiadható, akkor ez ellen fellebbezhet a K&H Equities sikkasztással gyanúsított álbrókerének kinti ügyvédje. Kulcsár hazai védője, Bánáti János - aki az ügy kipattanásakor azt ígérte, hogy védence együttműködik majd a hatóságokkal - nem lesz jelen a tárgyaláson.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!