A csoport nettó árbevétele 3,4 százalékkal 422 millió forintra csökkent, az értékesítés közvetlen költségei pedig 20 százalékkal 208 millió forintra nőttek. Az egyéb bevételeknek köszönhetően a társaság üzemi eredménye a bázisidőszaki 43 millió forintos veszteség után idén már csak 12 millió forintos veszteség volt. Az adózás előtti eredmény a tavalyi jelentős veszteség után 2006 első felében 1,7 millió forint volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!