Kedd reggel néhány százados mínuszra ébredtek a legnagyobb Európai tőzsdék, ahogy a hétfői menetelés után fellélegeznek a befektetők. A bankszektor felfelé, a gyógyszergyártók lefelé húzzák a piacot. A francia CAC-40 mínusz 0,14 százalékkal 3819,79 ponton állt reggel 9 óra után, miközben a BNP Paribas részvényei 3,23 százalékot ugrottak annak következtében, hogy a bank egy kormányzati befektetés visszafizetése érdekében részvénykibocsátást helyezett kilátásba. A brit FTSE 100 0,14 százalékos mínusza 5158,52 pontos értéket takart, a német DAX index 0,26 százalékos hanyatlással indított, amely 5721,66 pontos értéket jelentett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!