Kicsit élénkült a tőzsde szeptemberben

Kicsit tudott csak növekedni a magyar tőzsde prompt piaci forgalma szeptemberben az éves mélypontot jelentő augusztusihoz képest. A duplikált forgalom ugyanis szeptemberben 759 milliárd forintot tett ki, ami minimálisan több a 718 milliárd forintos augusztusnál. Ilyen gyenge szeptemberi forgalomra utoljára 2004-ben volt példa.
NAPI, 2010. október 1. péntek, 14:43
Fotó:

A brókercég rangsorában az élen nem történt változás, továbbra is az Erste vezeti a rangsort, míg a második helyen is maradt a Concorde. Változás abban sincs, hogy csak e két brókercég tudott 100 milliárd forint feletti forgalmat produkálni. Az első Erste 152 milliárdot, a Concorde 128 milliárd forintot.
A harmadik helyre viszont a Cashline jött fel 71 milliárd forintos forgalmával, míg a lengyel Ipopema lecsúszott a negyedik helyre.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK