Kicsit erősített a forint

Szerda reggel az euró 272,29 forint volt vételi oldalon, kissé jobb a keddi késői 272,70 forintnál. A svájci frankkal szemben 211,94-nél tartott, 0,35 százalékkal erősebben a kedd estinél.
MTI-Eco, 2011. február 23. szerda, 08:39
Fotó:

Az euró forintárfolyamát 272-276 között várják a közeljövőben, az észak-afrikai és a közel-keleti lázongás miatt érezhető befektetői óvatosság közepette. Nagyobb esésre azonban nem kell számítani, mivel az euró jól tartja magát a dollárral szemben, így menekülés nem tapasztalható a felzárkózó gazdaságok valutáitól: a befektetők inkább várakozó állásponton vannak, írta elemzők véleményét idézve a Dow Jones hírügynökség szerda reggel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK