A német parketten emelkedett az Altana árfolyama, amit a társaság jókora osztaléka segített. Szintén drágult a Munich Re, ami annak volt köszönhető, hogy a Deutsche Bank elemzője megemelte a társaság részvényeire vonatkozó célárát. Csökkent viszont a DaimlerChrysler jegyzése, miután a társaság csökkenő eladásokról adott számot. Párizsban emelkedett a Air France-KLM árfolyam, köszönhetően a társaság növekvő áprilisi forgalmának. Drágábbak lettek a Arcelor Mittal részvényei is, miután a befektetők az Alcoa ajánlata után további konszolidációra spekuláltak a szektorban.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!