Kicsit estek a hozamok

Kismértékben csökkentek a hozamok a másodlagos magyar állampapírpiacon kedden korrigálva az előző napi emelkedést.
Deák Bálint, 2011. július 26. kedd, 14:56
Fotó:

Az éven belüli lejáratok közül a három és a hat hónapos egyaránt 2 bázisponttal csökkent , míg az egyéves 3 bázisponttal esett vissza. Az éven túli lejáratok értéke 3 és 8 bázispont között esett vissza. A legtöbbet a három évesé mérséklődött, amely így már csak 6,56 százalékos hozamot fizetett. A legtöbb hozamot a tizenötéves fizette 7,39 százalékkal.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK