Kicsit javult a hangulat, de pang a tőzsde

Kicsit javult a hangulat a tőzsdén a délelőtthöz képest, a mínuszban kezdő irányadó index dél utánra fél százalékos pluszba küzdötte magát. A parkett azonban pang az ürességtől, a forgalom nem éri el a hat milliárd forintot sem.
NAPI Online, 2006. március 24. péntek, 13:00
Fotó:

A vezető részvények kivétel nélkül drágulnak, a Mol és a Richter tegnapi záróértéke körül cserél gazdát, az OTP fél, a Telekom egy százalék körüli pluszban forog.
Továbbra is kitűnően teljesít az 5 százalékkal dráguló Fotex és a 4 százalékkal erősödő IEB, de 2 százalék feletti emelkedésnek örülhetnek a Danubius és a Rába tulajdonosok is.
A vesztesek táborát a Flax vezeti 5 százalékos mínusszal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK