Kicsit meghúzták a forintot

A magyar deviza gyengült az euróval és a dollárral szemben, láthatóbb elmozdulás reggel 8 óra körül volt.
Napi.hu, 2013. október 16. szerda, 08:38
Fotó: Napi.hu

Az euróval és a dollárral szemben nagyjából azonos mértékben gyengült reggel a forint, bár az elmozdulás jelentősnek még nem mondható. Az eurót a kedd késő délutáni 295,65 forint után 295,78 forinton jegyezték, a dollárért pedig a tegnapi 218,61 forint után szerda reggel 218,77 forintot kértek a bankközi devizapiacon. A svájci frankkal szemben hajszállal erősebb szinteken mozgott reggel a magyar fizetőeszköz, 239,50 forinton jegyezték az alpesi devizát a tegnapi 239,60 forint után.  Az euró/dollár kereszt 1,3522-nél járt a tegnapi 1,3525 után.

A befektetői figyelem középpontjában a költségvetési plafon körüli viták mellett minden bizonnyal ott lesz a magyar idő szerint este 8-kor megjelenő Bézs Könyv, amely az amerikai gazdaságban uralkodó trendekről adhat majd átfogóbb képet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK