Kié lett az Állami Nyomda?

A múlt heti zártkörű és nyilvános értékesítések után egyelőre csak keveset lehet tudni az Állami Nyomda Rt. új tulajdonosi szerkezetéről, de egy bejelentés már érkezett.
NAPI Online, 2005. december 12. hétfő, 19:25

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő közzétette, hogy december 8-án vagyonkezelt ügyfelei részére 130 ezer darab törzsrészvényt vásárolt, ami 8,69 százalékos részesedésnek felel meg. A több mint egymillió darabos csomag piacra dobása után a korábbi meghatározó részvényesek, az egyenként is több mint 30 százalékot birtokló Erdős Ákos és az ausztrál kockázati tőketársaság, a Royalton Capital Investors részaránya jelentősen csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK