Kifogyott a lendület az esésből

A G-20 semmitmondó közleménye nem volt elég, hogy beindítsa a mostanában előforduló hétfői rallyt. A részvénypiacok stagnálnak.
NAPI, 2010. június 28. hétfő, 08:52
Fotó:

Amerika a nap elején tovább esett pénteken, napon belül azonban fordult és enyhe pluszban zárt, így az esésből kiment a lendület - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. A hírek elég langyosak, sem a bull sem a bear hívők nem nagyon találnak fogódzót. Ezt mutatják a teljesen vegyesen, plusz-mínusz egy százalékban álló ázsiai piacok és a nullában tartózkodó határidős amerikai indexek is.
Ezeken az árszinteken egy unalmas kereskedésre számítok - mondta Nyári - egyik indikátor sem jelez irányt, az euro/dollárban semmi változás, a forint korrigált a pénteki román para után, az olaj fölment ami egyedül pozitív.

Az üzletkötő szerint nagy forgalom nem lesz ma a tőzsdén és nagy mozgás sem.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK