A vezető amerikai részvényindexek közül a Dow Jones hat hétből álló emelkedési sorozatot megtörve a hetet 1,5 százalékos, a pénteki napot pedig 0,47 százalékos csökkenéssel zárta. A hét utolsó kereskedési napján az S&P 500 0,36, a Nasdaq pedig 0,25 százalékos csökkenéssel zárt.

Egyre jobban aggódik az Apple igazgatósága a társaság innovációjának üteme miatt - számolt be a Fox Business Network. Állítólag egyre nő a nyomás Tim Cook vezérigazgatón, hogy "innováljon valamit, de gyorsan". Felróják a cégnek, hogy az iPad és néhány kisebb dolog dacára nem volt olyan innovációja a cégnek az utóbbi időben, mint az előző vezér, Steve Jobs idején. Tim Cook széke nincs veszélyben, de a menedzsment egyre nyugtalanabb.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!