Kihalt a piac, nincs mozgás

A reggel esés stagnálásba váltott a BÉT-en a forgalom elképesztően alacsony.
NAPI, 2011. május 17. kedd, 13:19
Fotó:


Ráadásul ma még világ vezető piacain tartott ünnepnapra sem lehet fogni a magyar piac pangását, délután egyik nem érte el a 2 milliárd forintot sem a részvényforgalom. A BUX ledolgozta ugyan reggeli mínuszait, a vezető papírokban alig van mozgás. Az OTP 30 forinttal, 6230 forintra emelkedett, a Mol 22 705 forinton stagnál, a Magyar Telekom 2 forinttal, 540 forintra drágult. A Richter fél százalékkal 36 305 forintra, fontos támasz szintje közelébe esett. Az Egis fél százalékkal, 19 775 forintra kapaszkodott.

Két és fél százalékkal, 780 forintra esett a tegnap jelentő Rába, 20 százalékkal, 2002 forintra esett az alacsony áron érkező nyilvános ajánlat nyomán a Pannunion.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK