Kijött a gödörből Budapest

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX a reggeli mélyrepülés után a délelőtti kereskedésben kikapaszkodott a gödörből és délre már 0,3 százalékos nyereségben állt 28 464 pontnál.
Napi.hu, 2016. október 17. hétfő, 11:56
Fotó: Napi.hu

A vezető részvények közül csak a Richter teljesített a pénteki zárószintje alatt, 0,5 százalékos esést követően 5724 forintnál jártak a részvényárfolyamok. Ezzel szemben a Mol 0,3 százalékkal 17 580, az OTP 0,5 százalékkal 7413, a Magyar Telekom 0,9 százalékkal 457 forintra emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK