Herczenik Ákos, a bank részvényelemzője szerint az Egis üzleti évének második fele javulást hoz majd a katasztrofális első félév után: az eredmény több mint duplájára emelkedhet, aminek köszönhetően megfordulhat a papír hónapok óta tartó csökkenő trendje. A szakértő úgy véli, az éves nettó eredmény 8,9 milliárd forint lesz, a következő négy évben pedig átlagosan 16 százalékos bővülésre számítanak. Egyéves céláruk 22 480 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!