A páneurópai FTSE Eurofirst 300 index 0,54 százalék, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,69 százalék emelkedéssel kezdte a pénteki kereskedést.

Londonban az FTSE-100 index 0,60 százalékkal emelkedett nyitáskor, a frankfurti DAX pedig 0,61 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,74 százalékkal nyitott magasabban. Madrid 0,97 százalék, Milánó 2,20 százalék erősödéssel kezdett.

QP | Quality Placement

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 35 356,83 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest nem változott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!