Kilőtt a svájci frank

Enyhén gyengült a forint hétfő reggel a bankközi devizapiacon.
NAPI, 2010. november 8. hétfő, 07:38
Fotó:

Az euró hétfő korareggel 274,2 forintig drágult a bankközi devizapiacon ez 30 fillérrel magasabb a pénteki értéknél. A svájci frank eközben erősödött a közös devizával szemben, így a forinttal szemben is drágult, már 203,7 forinton áll árfolyama.  Az euró/dollár keresztárfolyam visszajött 1,4 alá, 1,395-ig jött vissza a zöldhasú, forintban számolt árfolyama 196,5-ig emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK