Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A BUX értéke több mint 1 százalékot erősödött, amihez az összes hazai blue chip hozzájárul. A legjobb teljesítményt az OTP nyújtja, a cég árfolyama több mint 2 százalékot erősödött, ami elsősorban azzal indokolható, hogy megtörtént a korábbi kitörési szint (4 630 forint) visszatesztelése, ahonnan erőteljes felpattanás tapasztalható.

A Magyar Telekom árfolyama  a reggeli nyitásban 1,3 százalékot erősödött azt követően, hogy a Deutsche Telekom (DT) eladja amerikai leányvállalatát a japán Softbanknak. Ez pedig azért érdekes, mert az amerikai leányvállalat eladásából származó dollár tízmilliárdokat Európában költhetik el, így tovább nőhet annak az esélye, hogy a Magyar Telekom kisebbségi részesedését is megvehetik, és kivezethetik a céget a tőzsdéről.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!