Kilőttek a magyar blue chipek

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX erősödéssel indította a napot, 1,2 százalékos pluszban állt délelőtt háromnegyed 10 körül.
Napi.hu, 2016. január 19. kedd, 09:59

A magyar blue chipek mind erőteljes emelkedéssel nyitottak kedden. A Mol 1 százalékos emelkedést követően 13 335 forinton forogtak a papírok.

Az OTP 1,1 százalékkal ugrott meg, részvényei 5966 forintot értek. A Magyar Telekom 1 százalékos növekedés után 401 forintot ért, míg a Richterért 5487 forintot kellett adni, ami 1,6 százalékkal magasabb árfolyam a hétfői záróértéknél.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK