Már a kereskedés eleje jól alakult, hiszen néhány kevésbé fontos makroadatnak - pl. lakásárak - köszönhetően emelkedéssel indítottak a tőzsdék az Egyesült Államokban, az igazi kiugrást azonban azt követően könyvelhették el, miután napvilágot látott a legújabb fogyasztói bizalmi index. Ez utóbbi adat az elmúlt öt év legjobbja, így közel egy órával a kereskedés megnyitása után a Dow Jones ipari átlaga 1,3, az S&P-500 1,4, a Nasdaq pedig 1,5 százalékos erősödésben állt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!